Ontvangst

1

Sublimer la matière.

Knowhow en vakmanschap

De sieraden van Celine Poudroux Creation worden met de hand gemaakt. Werken met het materiaal is fundamenteel en ermee spelen is een waar genoegen. Elke creatie is doordacht, getekend, gesneden, gepolijst met knowhow. De componenten kunnen worden gegraveerd, gehamerd, gekeurd, geborsteld, verguld, gekrompen… volgens de collecties. Het materiaal wordt zo omgevormd tot sculptuur en harmoniseert zijn vorm, textuur en patina. Op deze manier wordt het juweel geboren. Celine Poudroux Creation geeft het een ziel, een verhaal.

Onderzoek naar nieuwe materialen

Handgemaakte sieraden zijn meer dan alleen een accessoire. We worden nooit moe naar hem te kijken, hem aan te raken. Hij alleen sublimeert het materiaal. Handgemaakte sieraden kunnen subtiel rebels en impactvol zijn door een onverwachte combinatie van materialen en technieken. Het kan buiten het kader worden ontworpen, waarbij de regels van de zogenaamde klassieke sieraden worden omzeild door originaliteit en een dosis avant-garde aan te nemen. Het kan ook een unieke knowhow consolideren, geworteld in een traditie van kwaliteit.

Vénus

Jewel, Vénus Bijou Couture choker in 18K goud verguld, volledig handgemaakt

Ketting Vénus

Hirondelle

Vergulde Hirondelle manchetarmband

Armband Hirondelle

2

L’univers de la marque.

Het universum van Celine Poudroux Creation is een echte fantasie, een luxe fantasie. Waar de juwelen, voorgesteld als te dragen sculpturen, plezier beleven aan het opnieuw bezoeken van de grote periodes van kunst, architectuur en design. Dit is de plek waar het flamboyante, het weelderige, het uitbundige, het weelderige, de ziener zichzelf siert met goud en zilver.

Exploration

Wandel door het hart van Celine Poudroux Creation, in de meanders van fijne gouden en verzilverde sieraden. Waar het spel van texturen en patina samenkomt met de rijkdom van fijne stenen en de zachtheid van natuurlijke materialen. Oorbellen, ringen, armbanden, halskettingen & hangers, ..

Celine Poudroux Creation is het verhaal van een ontmoeting, een ontdekking, een passie; dat van de schepping.

Stel je voor, maak miniatuursculpturen om te dragen, ornamenten om te pronken; Plezier hebben met details, spelen met materiaal, textuur en het zo transformeren zijn de essentie van de sieraden van Celine Poudroux Creation.

Ontwerper en architect van opleiding, kom ik terug in gebieden zo gevarieerd als kunst, design, architectuur en beeldhouwkunst die mij dierbaar zijn door ze naar de wereld van sieraden en luxe fantasie te brengen.

Photo Créatrice

Iedereen verdient zijn deel van luxe..

Het zien van een persoon die een sieraad draagt ​​en plezier heeft bij het accessoreren van hun outfit, hun originaliteit laten zien, drijft me om meer te creëren.

Het is door middel van limited editions dat mijn ambitie is om knowhow en handgemaakt te combineren; traditionele en hedendaagse juwelentechnieken, evenals productkwaliteit.

Elk stuk wordt met de hand bewerkt. In elke productiefase wordt uiterste zorg besteed. Bovendien werk ik regelmatig met huizen van topkwaliteit, waarvan de vakmensen een erkende knowhow hebben.

Onze sieraden zijn gemaakt met liefde en originaliteit. Volledig handgemaakt, ze zijn de materialisatie van Céline Poudroux ‘passie voor creatie. Als u een van uw sieraden kiest, geeft u uzelf een realisatie aan die in authenticiteit is gesmeed door het werk van een vakman.

Binnen 48 uur verzonden. De leveringen gebeuren tegen lage prijzen door de post of met de fiets en met de hand in Brussel.

Bij het maken van de sieraden wordt de grootste zorg besteed. De materialen zijn van onberispelijke kwaliteit. Alle productiefasen worden uitgevoerd door uitzonderlijke vakmensen.

Online betalingen zijn veilig. Wees gerust en trakteer uzelf in alle veiligheid op de luxe die u verdient.

Vous souhaitez nous contacter ?

Une question ? Une commande spéciale ? Dites nous tout. Nous sommes là pour vous aider.
Contactez-nous