Over

Photo Créatrice

Celine Poudroux Creation is het verhaal van een ontmoeting, een ontdekking, een passie; dat van de schepping.

Stel je voor, maak miniatuursculpturen om te dragen, ornamenten om te pronken; Plezier hebben met details, spelen met materialen, texturen en ze zo transformeren zijn de essentie van de sieraden van Celine Poudroux Creation.

Ontwerper en architect van opleiding, bezoek ik gebieden zo gevarieerd als kunst, design, architectuur en beeldhouwkunst die mij dierbaar zijn door ze naar de wereld van luxe sieraden en fantasie te brengen.

Iedereen verdient zijn deel van luxe.

signature

Iemand zien die sieraden draagt ​​en plezier heeft met het accessoreren van hun outfit, het laten zien van hun deel van de fantasie, inspireert me en stimuleert me om meer te creëren.

Door middel van limited editions combineer ik traditionele knowhow en technieken om eigentijdse creaties van luxe kostuumjuwelen te creëren.

Elk stuk is handgemaakt. In elke productiefase wordt uiterste zorg besteed. Bovendien werk ik regelmatig met huizen van topkwaliteit, wier vakmensen een erkende knowhow hebben.

DE GEBOORTE VAN EEN CPC-JUWEEL

Het begint allemaal vanuit een inspiratie, een reflectie, een observatie van een element dat ons omringt. Dit is de eerste fase, die van ontwikkeling. Het idee ontkiemt, denkt na en herdefinieert zichzelf. Eenmaal opgelost, verandert het in een tekening. Hiermee kunt u de materialen, texturen, patina’s en zelfs de ornamenten annoteren die het toekomstige juweel zullen worden. Deze schets is vooral een gelegenheid om de inspiratie te materialiseren, door een precieze omtrek, inclusief afmetingen en afmetingen.

De tweede fase is die van realisatie. We laten ruimte over voor snijden, vijlen, structureren, vormen, lassen. Soms versieren we de creatie van zorgvuldig gekozen stenen. Dit is waar de setting in het spel komt, een ingenieus en delicaat moment, dat de schoonheid van de steen laat zien.

Eindelijk laatste fasen van het juweel; het polijsten dat zijn schoonheid onthult, en het vergulden dat het bedekt met een verleidelijke laag goud. Het juweel wordt dan een echt juweel dat met elegantie zijn plaats in zijn doos zal vinden.

« Iedereen verdient zijn deel van luxe. »

CELINE POUDROUX CREATION